Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Voor wie lange uren in zijn auto maakt

Het verkeer in Nederland wordt steeds drukker. Vanuit de overheid kennen ze daar een paar oplossingen voor; meer asfalt en meer vanuit huis werken wanneer dat mogelijk is. Dat klinkt allebei als een uitstekend plan, maar er wordt aan voorbij gegaan dat sommige weggebruikers wel op een bepaalde locatie moeten werken. Je zal bijvoorbeeld maar beroepschauffeur zijn en voor je werk lange ritten moeten maken door het hele land heen. Dan sta je toch mooi iedere dag een aantal uren in de file, en wegwerkzaamheden om meer asfalt aan te leggen zijn op zo’n moment een obstakel voor jou.

Werk vanuit je auto

Daarom kiezen veel automobilisten ervoor om vanuit hun auto te werken. Niet zo’n gek idee wanneer je bedenkt dat er genoeg apparatuur beschikbaar is om mobiel mee te werken. Je hebt niet alleen een smartphone om mee te werken, maar ook een tablet die heel eenvoudig mee kan naar een plaats van bestemming. Wanneer jouw auto een mobiel kantoor is herken je echter ook vast wel het volgende probleem; je hebt je apparatuur bij je, maar waar laat je het allemaal in je auto? Je bijrijdersstoel is geen erg geschikt bureaublad omdat het op een onhandige plek zit. Het handigste zou het zijn als je mobiele apparatuur voor je zat bevestigd, op je dashboard.

Een mobiel kantoor

Bij Brodit hadden ze dit ook al bedacht. Daarom komen zij met ProClip; een systeem wat je op één of meerdere plekken in je dashboard kan klemmen waardoor je jouw mobiele apparatuur veilig kan meenemen. Er hoeft niet geschroefd of geplakt te worden, en je apparatuur wordt opgeladen onder het rijden. Omdat de plekken zorgvuldig gekozen zijn rijd jij uiterst veilig naar je plek van bestemming. Daarnaast ben je enorm efficiënt, want jij gebruikt de tijd dat je in de file staat nuttig. Je werkgever of je opdrachtgevers en klanten zullen je dankbaar zijn. En zeg nou zelf, daar doe je het voor.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/proclip