Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

De haartrends van de herfst 2021!

Enkele dagen terug was het zover: de officiële toetreding van de herfst. Langzamerhand vallen de bladeren uit de bomen en is hier en daar al een kastanje te vinden. Ook de temperaturen geven aan dat de herfst van start is gegaan. Heb je er al zin in?

Een nieuw seizoen betekent ook de opkomst van nieuwe trends. Een nieuwe make-uplook, een andere kledingstijl of zelfs een andere haarlook. In kapsalon delft creëren de kappers in delft de mooie herfstkapsels van het moment. Benieuwd naar de herfstkapsels van 2021? Lees snel verder!

De pony

De pony behaalt al enkele jaren de lijst van de populairste kapsels. Ook dit jaar mag de pony zijn plaats behouden. In het voorjaar van 2021 was de ‘curtain bang’, een soort pony, erg hip. Gedurende de herfstdagen mag de pony iets statiger zijn.

De lage staart

Biagiotti luidde op de catwalk de lage staart in, het liefst met iets extra’s. De lage staart is op diverse manieren toe te passen. Rommelig of juist overdreven, het is maar net wat jij leuk vindt. Je kunt de simpele staart opfleuren met een glinsterend of kleurrijke haaraccessoire.

De lange bob

Op de catwalk zagen we Victoria Beckham voorbijkomen met de lange bob. Afgelopen lente was de bobtrend al een enorm succes. Voor de liefhebbers is deze herfstmaand dan een leuke maand: laat je bob enkele centimeters groeien om ook dit seizoen volledig te voldoen aan de haartrend.

De middenscheiding

Op de catwalk lieten de modellen van Ami weten dat ook de middenscheiding een blijvertje is. De meerderheid van de modellen flaneerde het simpele kapsel. Gelukkig is de scheiding gemakkelijk zelf te realiseren. Probeer het eens uit!  

Natural waves

Bij de herfstcollectie van Brashi viel er bij velen direct iets op: bij de voorbereiding van de modellen was geen gebruik gemaakt met een stijl- of krultang. Erg gunstig voor de kwaliteit van je haar en bovendien kan er, in de ochtend, veel tijd bespaard worden!

http://onekappers.nl