Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Navigeer je door het verkeer

Een van de grootste uitgavenposten van onze Nederlandse regering is het wegennet. Wie veel en lang op de snelweg rijdt weet dit heel erg goed. Er komen immers steeds meer auto’s bij vandaag de dag, en die auto’s moeten allemaal zonder al teveel oponthoud over de weg heen kunnen rijden.
Mede daarom worden er in Nederland elke dag kilometers nieuw asfalt aangelegd om al dit verkeer goed te kunnen laten doorstromen. Dat heeft op den duur zijn voordelen, maar op het moment dat de weg nog wordt aangelegd geeft het enorm veel overlast en oponthoud aan de automobilisten.
Met een beetje geluk heb jij een goede navigatie in je auto die je kan omleiden, en veel mensen hebben die navigatie in hun mobiele telefoon gebouwd zitten.

Je navigatie goed in het zicht

Op het moment dat jij afhankelijk bent van je mobiele telefoon om je navigatie aan te kunnen zetten realiseer jij je eigenlijk pas hoe belangrijk je mobiele telefoon is. Je wil dat je altijd goed op je schermpje kan kijken en dat je daarvoor niet naar de bijrijdersstoel moet kijken. Het is zaak dat jouw mobieltje dus up to date is, en daarnaast op een veilige plek op je dashboard hangt. Zo kan jij je concentreren op het verkeer en navigeren tegelijk. Zonder hinderlijke lichtval op je telefoon natuurlijk, want die kan je wegdraaien in zo’n geval.

 

Brodit voor jou

Wil jij ook zo’n telefoonhouder in je auto; dan is Brodit voor jou de enige en juiste keuze. Jouw mobieltje zit daarmee veilig verankerd op je dashboard, en het kan bij een eventuele noodstop niet door de auto heen vliegen. Jouw veiligheid, dat is het enige wat de ontwerpploeg van Brodit Proclip op het oog heeft wanneer ze een nieuwe autotelefoonhouder ontwerpen.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/proclip