Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Heb jij het nieuwste van het nieuwste

Je hebt van die mensen die altijd het nieuwste van het nieuwste hebben. Wanneer er een nieuwe smartphone in de winkel  komt hebben zij hem al gereserveerd. Hun oude mobieltje zou nog prima een paar jaar doorkunnen maar ze leggen het ongebruikt in een la. Wanneer ze met hun vrienden praten gaat het altijd over de nieuwste gadgets die ze hebben aangeschaft. Waar je hart ligt, daar ligt je schat. Het mag duidelijk zijn waar hun hart ligt. Dat laten ze achter bij de elektronica winkel.

 

Oud maar degelijk

Jij vindt al die nieuwe apparatuur niet zo nodig. Je hebt een ouder model mobieltje maar in al die jaren liet het je nog nooit in de steek. Je vrienden gaan helemaal los wanneer ze vertellen over alle apps die er op hun toestel zitten. Jij bent niet bereikbaar per Whatsapp.  Jouw telefoon heeft zelfs geen internet. Daar waar de telefoon van je vrienden hun nog wel eens in de steek laat is die van jou betrouwbaarder. Hij is oud maar degelijk.

De nieuwste accessoires voor een oude telefoon

Een van de grote nadelen van een oude telefoon is het feit dat je geen accessoires kan kopen. We hebben nieuws voor jou waar je blij van wordt. Er is namelijk wel een mogelijkheid om jouw oudere mobieltje in een goede autotelefoonhouder te hangen. Brodit maakt geen onderscheid in oude of nieuwe mobieltjes.

Jouw retro mobieltje op de ere-plek

Waarschijnlijk ben jij stiekem best trots op jouw retro mobieltje. Wanneer je gaat autorijden is er niets zo leuk als je telefoon in een mooie telefoonhouder te steken. Brodit maakt ook voor jouw mobieltje de ultieme autotelefoonhouder. Mocht je oude liefde er nu toch mee ophouden, dan vervang je gewoon de Brodit telefoonhouder terwijl je Brodit ProClip blijft zitten.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/proclip