Club Corrado
Image default
Dienstverlening

Laat het reinigen van uw klinkers over aan professionals in Hasselt

Klinkerreiniging is belangrijk voor het onderhoud van uw oprit of terras. Hoe netter de klinkers, hoe beter de uitstraling van uw oprit of terras is. Voor een optimale reiniging laat u uw klinkers het beste reinigen door Alfa Softwash. Zij garanderen de beste kwaliteit en kijken er ook op toe dat alles zo ecologisch mogelijk gebeurt door het gebruik van softwash.

Wat is er beter dan softwash?

Softwash is de beste manier om het reinigen van uw klinkers in Hasselt te optimaliseren. Het is gebruiksvriendelijk en zorgt er ook voor dat uw woning niet beschadigd geraakt. Doordat er bij softwash geen gebruik gemaakt wordt van hogedrukreinigers, kunnen er geen beschadigingen plaatsvinden. Alfa Softwash is gevestigd in Dilsen-Stokkem, maar komt voor het reinigen van klinkers ook tot in Hasselt. Softwash is de manier bij uitstek wanneer u zorg draagt voor het milieu en biologisch afbreekbare producten hoog in het vaandel draagt. Bij die methode wordt er namelijk enkel gebruik gemaakt van 100% biologisch afbreekbare middelen. Dat is heel handig voor het reinigen van klinkers aangezien er vaak wel wat natuur rond ligt. Naast het reinigen van klinkers, zijn er nog een aantal andere diensten die Alfa Softwash aanbiedt in Hasselt. Die kan u allemaal ontdekken op alfa-softwash.be. Zo doen ze ook aan betonreiniging en gevelreiniging. U kan werkelijk bijna alles door hen laten reinigen.

Kies voor de beste milieuvriendelijke reiniging

Bent u gefascineerd door de milieuvriendelijke methode voor het reinigen van de klinkers van uw oprit of terras? U kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en een ontdekken of hun werking wel echt bij u past en is wat ze zeggen. Door gebruik te maken van hun experten, hoeft u zelf ook niet meer te kuisen en hoeft u geen hogedrukreiniger aan te kopen. Wanneer de specialisten langskomen, hebben ze alle benodigdheden zelf meer, waardoor u zich gewoon ondertussen in het huishouden kan bezighouden wanneer zij komen reinigen.