Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Kartonnen dozen

Kies voor de Dozenhal in België, want wij hebben alles wat betreft kartonnen dozen voor iedereen! We hebben de grootste voorraad in heel Nederland, met wel meer dan 2500 formaten op voorraad, klaar om verscheept te worden naar onze klanten zodra ze besteld worden. Al deze dozen liggen opgeslagen op wel 10 000 pallets, dat zijn nieuwe en gebruikte dozen. Gebruikte dozen? Jazeker, de Dozenhal verkoopt ook gebruikte dozen aan onze klanten. Is dat omdat we lage kwaliteit aanbieden? Natuurlijk niet! Deze dozen zijn nog in prima staat om te gebruiken, en wij van de Dozenhal vinden het zonde om deze weg te gooien. Daarom bieden we tegen een lagere prijs aan onze klanten. Het milieu blij, en uw portemonnee blij. 

Daarom kartonnen dozen van de Dozenhal België

Waarom kiezen voor de kartonnen dozen van de Dozenhal in België? Ten eerste omdat de levering morgen al mogelijk is, wanneer u vandaag bestelt! Bovendien maken we gebruik van ons eigen , dat houdt in dat we zeker weten dat onze producten op tijd in goede staat worden geleverd. Het zijn onze eigen chauffeurs, dus er is sprake van verantwoordelijkheid. Daarnaast hebben we ook heel veel verschillende mogelijkheden wat betreft de soort dozen. Tabaksdozen die extra stevig zijn voor het vervoer van zware producten. Palletdozen die extra grote producten kunnen vervoeren. Ook is het bij de Dozenhal mogelijk om dozen te bedrukken, of het nou gaat om een logo op de zijkant, of een complete bedrukking, het kan allemaal!

Hoe werkt het?

Hoe gaat het nou in zijn werk? Kartonnen dozen bestellen bij de Dozenhal? Het eerste wat u moet doen is in onze voorraad zoeken naar het gewenste formaat, dat kan heel eenvoudig online op onze website. U vult enkel de dimensies in die u nodig heeft, en de zoektool gaat voor u aan de slag om een aantal opties weer te geven. U krijgt dan ook resultaten te zien die in de buurt komen van de gewenste afmetingen, zodat u niet continu bezig bent met net variërende lengtes, breedtes of hoogtes. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat binnen 1 werkdag. Zodra u akkoord gaat, wordt alles geleverd!