Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Kartonnen dozen, voor ieder wat wils

Kartonnen dozen kunnen voor een heleboel verschillende dingen nuttig zijn. Niet in de eerste plaats om gewoon producten van A naar B in te transporteren! De meeste klanten van ons bestellen ook om die reden dozen bij ons, omdat we ze voor vrij weinig geld in grote oplages kunnen versturen. Hier zijn we erg efficiënt in, omdat we meer dan 2500 formaten gewoon op voorraad hebben! Dat betekent dat we, zodra de aanvraag van een offerte binnen is en we die hebben kunnen terugsturen, heel snel aan de slag kunnen gaan met het verzamelen van dozen van de juiste formaten en ze naar onze klanten versturen. Een andere reden waarom onze bestellingen altijd op tijd komen is het feit dat we gebruik maken van eigen transport, waardoor we zeker weten dat onze producten op tijd en in goede staat aankomen.

Nieuwe en gebruikte kartonnen verpakkingen in grote partijen

De Dozenhal uit Ermelo is dé specialist op het gebied van kartonnen verpakkingen, en dat zult u merken aan alle mogelijkheden die wij aanbieden voor het leveren van kartonnen dozen. Verkopen goedkope dozen in grote hoeveelheden voor onze klanten. Bij ons kunnen klanten terecht die ze nodig hebben voor hun webshop, of juist voor het opslaan van producten in het magazijn. Bij ons zijn ze makkelijk aan te vragen online, en u heeft ze binnen de kortste keren binnen. Kijk vandaag nog in onze voorraad of wij de dozen hebben die u nodig heeft!

Kies voor de Dozenhal

U ziet het, op geen enkele andere plek is er zoveel mogelijk met kartonnen dozen als met de Dozenhal. Dat is niet de enige reden om voor ons te kiezen, we kunnen de levering van uw bestelling de volgende dag al mogelijk maken! Bovendien maken we gebruik van eigen transport, die de dozen op locatie bij u levert. Zo kunnen we er zeker van zijn dat onze producten op tijd bij onze klanten aankomen in een goede staat. Onze eigen chauffeurs gaan verantwoordelijk om met de bestellingen van klanten. Uitstekende kwaliteit gecombineerd met een goede service dus.