Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Tuinverbouwing

Van een strenge winter kan je tuin best een beetje last hebben. Vaak zijn er wat plantjes dood en ziet het er allemaal niet meer zo levendig uit als dat het zou kunnen. Soms kan het ook zo zijn dat je na een aantal jaar je tuin gewoon zat bent. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kan doen om je tuin een beetje op te leuken. Je hoeft er niet eens een vermogen voor uit te geven. In dit artikel lees je een paar leuke ideeën waarmee je je tuin op zou kunnen leuken. Je kan er ook inspiratie uit halen om andere dingen te doen. 

Als eerste moet ik ieders kinderdroom benoemen: een zwembad in de tuin. Veel mensen vinden het te duur of ze hebben er geen ruimte voor. Als je er wel ruimte voor hebt valt een zwembad in de prijzen best wel mee. Je moet het alleen even laten plaatsen. Dat kan wel wat geld kosten, maar denk eens aan alle mooie en leuke tijden die je in het zwembad zal beleven. Zolang je een redelijk goede circulatiepomp hebt, kan er weinig fout gaan. Je moet er alleen voor zorgen dat je het zwembad eens in de zoveel tijd even schoonmaakt, maar dat is geen uren werk. 

Als je een zwembad wel erg overdreven vindt is er gelukkig nog een andere optie waardoor je toch nog een beetje water in je tuin hebt, namelijk een vijver. Een vijver zorgt voor een mooie natuurlijke look en het geeft toch veel gezelligheid. Al helemaal als je er een paar vissen en karpers in hebt. Een vijver is makkelijk in onderhoud omdat de vissen het meeste werk voor je doen. Zorg voor een paar mooie waterplanten en een goede dab dompelpomp en er is weinig wat er nog fout kan gaan. 

http://www.waterpomp.be