Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Wat speelt er in de wereld van glitter en glamour?

De afgelopen dagen kwamen er veel berichten voorbij om rechtvaardigheid op te eisen voor de zwarte bevolking. Racistische daden worden door de maatschappij veroordeeld en in de hele wereld wordt geprotesteerd. Tevens worden standbeelden van kolonisten, racistische leiders en zeerovers neergehaald en beklad door de demonstranten. Er moet aandacht komen voor racisme en er moet tegen gestreden worden. Ook hier in België zien we dat in het bijzonder artiesten veel aandacht besteden aan de racistische schandalen. Op Instagram worden zwarte foto’s geplaatst om te benadrukken dat ‘Black Lives Matter’ en er worden initiatieven genomen om racisme aan het licht te brengen. Ook is onze koning Leopold II opnieuw in slecht daglicht gezet door het schrikbewind dat hij in de negentiende eeuw voerde.

Valt voor jou nu pas het kwartje waarom er de afgelopen dagen zwarte foto’s op je Instagram feed voorbij kwamen? Zorg dat je nooit meer achter de feiten aan loopt door de berichtgeving van Showbizz24 in de gaten te houden! Jij mist nooit meer het laatste nieuws van jouw favoriete artiesten en bent te allen tijde op de hoogte van de standpunten die zij innemen in deze politieke kwesties, die de hele wereld aan gaan. Het laatste showbizz nieuws komt altijd online te staan op de website, waardoor jij nooit meer de actuele gossip mist. Kies voor nieuws over de beroemdste sterren van België op het kopje ‘artiesten in Vlaanderen’ en klik op ‘royalty’ voor al het nieuws over ons eigen koningshuis. Ook zal je regelmatig iets lezen over onze noorderburen, die binnenkort een optreden zullen geven in België of een programma in Vlaanderen aan het opnemen zijn.

Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van het actuele nieuws? Bekijk dan de website van Showbizz24 en weet wat er allemaal in de wereld van glitter en glamour speelt!

https://showbizz24.be/