Club Corrado
Image default
Entertainment

Het leukste trampolinepark in de provincie Antwerpen

Een trampolinepark heeft een paar dingen nodig. Trampolines, natuurlijk, maar ook een goede omkadering. Bij B-Bounce vind je een goed uitgewerkt trampolineparadijs met negen verschillende springzones die elk een andere activiteit bevatten, van gewoon springen tot een hinderissenparcours. Kinderen leven zich hier enorm uit en kunnen weer op adem komen met een drankje in de lounge. Wil je graag een feestje organiseren waar nog lang over wordt nagepraat? Dan is dit dé plek voor jou!

Een verjaardagsfeestje vol plezier

Waarom is dit trampolinepark het beste in Antwerpen? Wel, dit artikel somt alle voordelen op. Naast de verschillende springzones waar de kinderen tegen elkaar en tegen zichzelf kunnen spelen, vind je in de vestiging in Sint-Niklaas ook een zone specifiek voor kinderen tot zes jaar oud. Op die manier kunnen ook zij zich veilig amuseren. In beide vestigingen, dus ook in Bornem, vind je een gezellige lounge met snel internet waar je als ouder in alle comfort kan wachten tot het feestje gedaan is. Na het verjaardagsfeestje stromen de kinderen door naar het restaurant waar ze genieten van een lekkere snack of kleine maaltijd om terug op krachten te komen na een middag vol springplezier. Daar kunnen ze ook cadeautjes uitwisselen en maak je leuke foto’s als herinnering. Je kan ook actiefoto’s nemen vanuit de lounge die overkijkt over de trampolinezones. Het is overigens ook perfect voor een originele activiteit met het gezin aangezien iedereen, ongeacht diens leeftijd, zich hier rot kan amuseren!

Kies de ideale dag

Via hun website kan je heel eenvoudig een feestje organiseren in dit trampolinepark. Je kiest de dag die het beste uitkomt en het uur waarop je wil springen. Alles wat er nog moet gebeuren, is het versturen van de uitnodigingen en op het juiste uur naar daar rijden. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Boek dan snel zodat je de verjaardag van je kind nog kan kiezen!