Club Corrado
Image default
Auto's en Motoren

Eenvoudig en goedkoop een bedrijfswagen huren

Heb jij een onderneming en wil je jouw medewerkers voorzien van een bedrijfswagen? Dan helpen de experten van Move2Green je met veel plezier verder, zodat de renting van een elektrische wagen zeer vlot verloopt. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan auto’s van echte topmerken en zijn gespecialiseerd in elektrische wagens. Zo rijden jouw medewerkers milieubewust en comfortabel rond.

Kies voor een kort leasecontract

Wanneer je slechts een bedrijfswagen wilt huren voor een korte periode, is de short term renting van een wagen bij deze specialisten de ideale oplossing. Het biedt je de flexibiliteit die je zoekt en is bovendien ook nog eens zeer goedkoop. Wil jij graag weten hoeveel je juist zou besparen als je zou kiezen voor de services van Move2Green? Hiervoor hebben deze experten een speciale berekenmodule opgesteld. Op die manier kom je er snel achter hoeveel geld je exact bespaart. Is de wagen van jouw medewerker bij de garage voor een reparatie? Dan kies je het best voor deze ervaren onderneming om voor een korte termijn een elektrische wagen te huren. Zij zorgen steeds voor renting op maat.

Tussen welke auto’s kan je allemaal kiezen?

Je wilt natuurlijk dat je medewerkers een goede indruk achterlaten, wanneer ze langsgaan bij een klant. Het is daarom van groot belang om een auto te kiezen die stijlvol is. Bij deze autogarage kan je daarom een bedrijfswagen huren van onder andere Mercedes en Honda. Deze topmerken hebben zeer elegante wagens die bovendien ook nog eens comfortabel rijden. Weet je nog niet welke wagen je het best kiest voor de renting voor jouw medewerker? Dan staan de ervaren medewerkers altijd klaar met deskundig advies.

Schakel hen in voor short term leasing

Als je interesse hebt in het huren van een elektrische wagen, neem je het best vandaag nog contact op met deze specialisten in autoverhuur. Zo huur je zo snel mogelijk een nieuwe bedrijfswagen voor jouw medewerkers. Ze zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar en antwoorden maar al te graag op je vragen.