Club Corrado
Image default
Banen en opleidingen

CHAUFFEUR RIJBEWIJS C – CE

CHAUFFEUR RIJBEWIJS C – CE

Functie

Voor onze consument umami catering, actief in de bedrijfscatering, is ago jobs & hr op zoek naar gemotiveerde chauffeur, locatie genk. Onze consument is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het aanleveren van niet gewend een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En overwegend : op maat van elk organisme dat daar een plaats in heeft.

Voor deze functie afzoeken we een chauffeur die de gemaakte gerechten, verscheidene soorten amandelspijs naar de vestigingen brengt over heel belgië. Aanbod een leuke job met veel afwisseling in een bloeiende firma met familiaal karakter. Er kan overgegaan werd tot een vast analogie, na een positieve evaluatie van de interim-periode.

Het loon is comform de sectoriële afspraken evenals aanvullende met extra legale voordelen.

Spreekt deze vacature jou aan? stuurwiel dan zo snel voorstelbaar je cv door naar oevel. 

Jouw profiel je bent bereid te starten tussen 4. 00 uur en 6. 00 uur in de ochtend. – je hebt een rijbewijs c of ce – je vakbekwaamheid is in orde – je spreekt en leest goed de nederlandse taal om de leveringen na te loeren en de klanten te permitteren af getekend bij levering – je bent bereid de vrachtauto uit te beladen bij iedere bestemming – je hebt een inherent riskeren, daar je de vrachtauto niet mee naar huis mag nuttigen koopwaar voorbereiden koopwaar in het voertuig beladen volgens het routeplan van de leveringen, een bestelling opvangen bij een koper de eigenschappen van de producten introduceren ( promoties, nieuwigheden,. . . ), een privévoertuig naar zijn leverings- of afhaalbestemming rijden ( transport tussen sites, terugroepen,. . . )

3de of 4de graad beroepssecundair opleiding ( bso3 of bso4 ), secundair opleiding – 1ste graad, deeltijds beroepssecundair opleiding

https://www.nieuwejobs.com/job/q/vacature-chauffeur.html