Club Corrado
Image default
Winkelen

Gabor: het scherp geprijsde merk

Wanneer je denkt aan schoenen denk je aan Gabor. Dit is al sinds een hele tijd zo natuurlijk aangezien het merk al meer dan 60 jaar bekend staat als een echt topmerk. Hetgeen wat Gabor vooral onderscheid zit in het feit dat ze een stuk meer comfort bieden dan de meeste andere dames schoenmerken. Waar de meeste damesmerken zich vooral focussen op het uiterlijk heeft Gabor altijd de focus duidelijk gemaakt. Bij Gabor draait het altijd in de eerste plaats om comfort. Waarom zou je schoenen dragen die pijn doen? Dit is een vraag die de mensen bij Gabor zichzelf natuurlijk ook stelden. In dit artikel lees je waarom ik dit merk zo geweldig vindt. Ook vertel ik een stukje over de geschiedenis en waar je de schoenen nou het beste kan kopen.

Gabor: waar zit het geheim?

In het vorige stukje had ik het al een klein beetje over het verschil van Gabor en de concurrentie. Dit verschil van focus is misschien ook wel de kracht van dit merk. Het is namelijk wel zo dat er op de markt maar weinig oog is voor hoe de schoenen daadwerkelijk zitten. Het gaat allemaal maar om hoe mooi ze moeten zijn voor anderen. Uiteindelijk ben jij toch degene die er mee moet lopen. Het maakt niet uit hoe mooi de schoenen er misschien wel of niet uitzien, als je er met pijn mee moet lopen is het nooit een goede keuze.

Schoenen met een rijke historie

In het inleidende kopje had ik het er al over dat Gabor een hele lange tijd al bekendstaat met de glorie van vandaag de dag. Vlak na de tweede wereldoorlog in 1949 werd dit merk opgericht. In die lange tijd heeft dit merk zich opgewerkt tot wat het vandaag de dag is. Door de jaren heen zijn er verschillende types schoenen te vinden in het assortiment van dit merk. Zo kun je kiezen tussen sandalen, laarzen, sneakers en pumps. Dit is een rijtje waar menig concurrent behoorlijk jaloers op kan zijn. De vraag is nu of ze in elke categorie zo goed zijn als in de andere. Zijn de sandalen van Gabor misschien minder lekker zittend dat bijvoorbeeld de pumps? In de basis probeert Gabor natuurlijk dezelfde standaard voor comfort te handhaven. Echter is dit met verschillende soorten schoenen niet altijd even makkelijk. Pumps zitten nou eenmaal een stuk minder lekker dan sneakers. Wat je wel kan verwachten is dat pumps van Gabor een stuk lekkerder kunnen zitten dan die van een willekeurige concurrent.

https://www.vanarendonk.be/