Club Corrado
Image default
Vakantie

De meest schilderachtige wegen in Colorado en de meest bezochte plekken

Als je droomt van een vakantie vol natuur en sereniteit: ga naar Colorado. Het is het hart van de VS en het perfecte voorbeeld van natuur gemaakt door God. Een roadtrip in Colorado is gaaf en avontuurlijk. Sommige toeristen, lokale bevolking en bloggers kiezen ervoor om met de bus te reizen, maar als je een comfortabele reis wil kun je beter een auto huren. Hieronder staan een aantal schilderachtige routes in Colorado.

Trail Ridge Road

Lang voordat mensen de toeristische plekken in Colorado ontdekte was Trail Ridge de enige weg die vaak bezocht werd door toeristen. Het heeft een sereen uitzicht en is een van de meest spectaculaire wegen in Colorado. Het is de verbindingsweg tussen Estes Park en Grand Lake.

Mount Evans Road

Heb je ooit gereden op wegen die gemaakt zijn van afgeknipte bergen? Mount Evans Road is precies het soort weg die avontuurlijke mensen graag rijden. De weg gaat helemaal naar de top van de bergen. Het is riskant om deze weg met de motor te rijden, je kunt beter een auto huren. De verhuurbedrijven bieden je een auto die fit en veilig genoeg is voor Mount Evans. Je kunt een auto huren voordat je gaat en deze vooraf afhalen.

The Million Dollar Highway

De weg naar The Million Dollar Highway is het perfecte voorbeeld van een avontuurlijke en leuke rit. De rit kan gevaarlijk zijn, het is verstandig om een ervaren chauffeur te laten rijden. Je krijgt alle spectaculaire bergen, bossen, valleien, heuvels en wilde bloemen te zien.

Poudre Canyon

Als je op zoek bent naar een langzame, kalme rit met jouw partner tijdens de uren overdag, neem dan de Poudre Canyon. Deze weg leidt je vanaf het National Park naar Fort Collins, Greeley en eindigt bij de South Platte River. Aan de overkant van de weg zie je dikhoornschapen en rotsachtige wanden van de kloof.

Dinosaur Diamond Scenic en historische Byway

Een divers en duidelijk beeld is het enige waar deze plek om draait. Als je een geschiedenisliefhebber bent en informatie over dinosaurussen wilt bewaren, dan is dit de juiste route voor jou. Ook je kinderen zullen hier zeker van genieten. Autoverhuurbedrijven met chauffeurs nemen deze weg vaak op weg naar de Grand Junction. De hele weg is meer dan dramatisch en opwindend. Je vind autoverhuurbedrijven op de luchthavens en in alle grote steden.

Laatste woorden

Zodra je een bestemming bereikt, vergeet dan niet om een tussenstop te maken van minimaal 5-10 minuten. Op deze manier kun je de schoonheid van elke plek vastleggen en later bekijken. Onthoud dat een rit langs de weg anders is dan reizen binnen de stad. Dit komt door de zigzaggende en onregelmatige wegen op de snelweg, lees hier meer. Je vindt er auto’s van bedrijven als Payless, Budget, Dollar, Firefly, Advantage, Hertz Dream Collection, Hertz, Europcar, Thrifty, Sixt, Green Motion, Enterprise, addCar, National, Alamo, U-Save en Avis. De grootste verhuurbedrijven vind je op de luchthavens in Colorado zoals Denver Airport, Cheap Car Hire Arapahoe County Airport, Colorado Springs Airport, Northern Colorado Airport, Pueblo Memorial Airport, Rocky Mountain Airport en Grand Junction Airport.

https://www.autoprio.nl