Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Bewust van je professionele capaciteiten

Loopbaanbegeleiding is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het professionele landschap. Werknemers zijn zich steeds bewuster van de capaciteiten die zij hebben en die zij niet hebben. Ook weten ze tegenwoordig steeds makkelijker een HRD bureau te vinden die hen kan helpen bij loopbaan problematiek.

Herkenbare situaties zoals vastlopen in je baan, of enorm veel druk voelen van je baas en en elke dag met tegenzin naar je werk gaan. Maar ook situaties waarin je niet genoeg wordt uitgedaagd of waar je juist boven je niveau aan het werken bent. Dit is allemaal op de lange termijn onhoudbaar en dus geen duurzaam dienstverband.

Een HRD bureau zoals Carrièrepoort kan hierbij helpen. Zij Specialiseren zich in voornamelijk Loopbaanbegeleiding en outplacement voor individuen. Ook hebben zij voor de werkgever speciale services zoals team coaching of een vitaliteitsAPK.

Met loopbaanbegeleiding of outplacement krijg je in beide gevallen een coach toegewezen. Alle coaches zijn aangesloten bij de belangrijke vakbranches, hun expertise is dus gegarandeerd. Met deze coach ga je samen aan de slag om het probleem in kaart te brengen en inzichten in jezelf te verkrijgen. De laatste stap is om te zorgen dat je je aan het begin gestelde doelen behaalt. Zo ben je weer klaar voor de volgende stap in je Carrière.

Bij outplacement is het doel vooral om te zorgen dat je vanuit je oude baan zo snel mogelijk weer een nieuwe baan vindt. In het ultieme geval krijg je hiervoor een jobcoach aangewezen. Deze zal actief bedrijven en zijn of haar eigen netwerk benaderen om jou een kans te geven op een sollicitatie. Carrièrepoort heeft bij outplacement een plaatsingsresultaat van 91%. Voor de oudere werknemer van 50 plus is dit 71%.

Ben je geïnteresseerd naar meer informatie? Neem dan contact op via info@carrierepoort.nl of bel 010 – 785 71 78

https://carrierepoort.nl/