Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Een tweedehands wagen verkopen

Een tweedehands wagen verkopen is niet altijd even eenvoudig. Maar… via de autoveiling van Besteautobod.be is dat wel zo geregeld. De veiling kost niet en levert je gegarandeerd kopers op voor je auto. Niet alleen kost de veiling je niets, maar beloven ze ook nog eens de beste prijs te realiseren. Lees snel verder…

 

Verkopen zonder kosten of risico

Je auto verkopen zonder zelf kosten te maken? Het kan echt. De eerder genoemde veiling weet dat namelijk snel een eenvoudig te realiseren. De veiling heeft een groot netwerk aan autobedrijven welke een mailtje krijgen wanner jouw auto wordt aangemeld. Vanaf dan gaat de teller lopen. Met de teller bedoelen we de 24 uur die de veiling duurt. Doordat de veiling slechts 1 dag duurt, zijn de bieders zeer actief, en hoef jij niet lang te wachten op het uiteindelijke bod. Omdat er meer dan 5.000 bedrijven zijn aangesloten, krijg je gegarandeerd een goed bod op je auto. Je wagen verkopen is dus zo geregeld.

 

Gegarandeerd bod, verkopen niet verplicht

Het bod dat je ontvangt, is net zoals de aanmelden en verkoop, geheel gratis. Het bod hoef je niet te accepteren, dus je zit ook nergens aan vast. Je bent niet verplicht je auto te verkopen. Je kunt dus letterlijk binnen 1 dag van je wagen af, zonder kosten, aan de beste prijs.

 

Keuring voor verkoop niet nodig

Om het je nog gemakkelijker te maken is een keuring voor verkoop niet nodig. Je kunt dus je wagen verkopen zonder keuring. Een keuring kost je vaak een paar uur tijd, en het kost geld. Verkopen via de veiling maakt dit dus overbodig.

 

Van Alfa tot Volvo

Welke automerk je ook hebt, bij Besteautobod.be kun je ieder merk verkopen, dus ook een Alfa, BMW, Dacia, Citroen, Deawoo, Lancia, Mazda, Mini, Ford, Volvo of Tesla. Een bedrijfswagen verkopen is ook geen enkel probleem. Daar zijn namelijk ook veel bedrijven in geïnteresseerd. Heb je een camion of camionette, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Meld je wagen aan en binnen 24 uur weet je precies wat hij waard is. Het bod dat je ontvangt is het gegarandeerde verkoopbedrag. Vooraf weet je dus waar je ja of nee tegen zegt.

 

Ophaling bij jou voor de deur

Tot slot wordt de wagen bij jouw thuis of op kantoor opgehaald door de koper, welke altijd een erkend autobedrijf betreft. Je hoeft dus nergens naar toe, en ook dat scheelt dus een hoop tijd. Een auto verkopen kan nu gratis en vrijblijvend door hem aan te melden op de website!

http://www.carwash-sirocco.be/auto-diverse/2dehands-wagen-verkopen/