Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Gratis tips om je auto snel te verkopen

Particulier uw auto verkopen? Lees dan alle tips op Particulier autoverkopen! Er is namelijk heel veel te lezen over dit onderwerp. Ben u geen ervaringsdeskundige dan hebben wij veel interessante tips die u gaan helpen om de auto sneller te verkopen en bovendien een betere prijs ervoor terug te krijgen. Benieuwd? Kom dan naar Particulier-autoverkopen.nl!

 

Geen alledaags ding

 

Een auto verkopen doe je niet elke dag. Daarom is het goed om te weten wat daar allemaal bij komt kijken. Ga je zelf als particulier de auto aanbieden dan krijg je te maken met particulieren en handelaren. Handelaren willen de auto vaak zo goedkoop mogelijk hebben zodat zij hem zelf weer kunnen doorverkopen met winst. Het voordeel hiervan is dat je wel snel de auto kwijt bent maar daarentegen wel minder geld vangt. Verkoop je de auto aan de particulier dan krijg je te maken met mensen die niet op komen dagen op de afspraak en de auto volledig binnenstebuiten keren. Het gaat immers om een particuliere aankoop waarbij ze hoge verwachtingen hebben. Men gaat graag op zoek naar minpunten. Deze minpunten grijpen ze graag aan om wat van de prijs af te krijgen. Daarom is het goed om vooraf je hierop voor te bereiden en een prijs in je hoofd te hebben tot hoever je wilt gaan zakken.

 

Hoe verkoop je makkelijker je auto

Een nieuwe APK geeft de mensen de zekerheid dat ze niet in korte tijd voor kosten komen te staan en een jaar onbezorgd kunnen rijden. Je hoeft niet te wachten totdat de keuring bijna is afgelopen omdat je namelijk altijd je auto kunt laten keuren. Doe je dit 2 maanden voordat de keuring afloopt dan krijg je er 2 maanden bij. Dit betekent dat je 14 maanden APK hebt en dat is een mooi verkoopargument.

 

Goede foto’s

Met goede foto’s verkoop je niet alleen sneller je auto maar vang je er ook meer geld voor. Veel autobedrijven laten zien hoe het moet. De auto staat namelijk neutraal op de foto waarbij er geen drukke achtergrond gebruikt is. Zorg er voor dat de auto gewassen is zodat hij extra blinkt. Verwijder ook alle bezittingen uit de auto en maak hem binnenin ook schoon. Hierdoor komt de auto beter verzorgd over en dat maakt hem gewilder en meer waard. Op het moment dat je een koper treft dan heb je het meeste werk al gedaan.

 

Zoals je hierboven al kunt lezen geven we al een paar goede tips weg. Wil je meer lezen over het kopen van een andere auto of je huidige auto zelf verkopen dan moet je zeker naar Particulier-Autoverkopen.nl komen!