Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Woon Werkverkeer Vergoeding PC 124

Wellicht betaalt u uw werknemers in pc 124 en andere paritaire comités elke maand een vergoeding uit voor woon werkverkeer. U heeft hiervoor een berekening gemaakt van de afstand van de woning van de werknemer, tot de werkplaats, gebruik makend van sites voor afstandsberekening. In de praktijk zullen veel van uw werknemers echter van een andere plaats vertrekken, of samen naar het werk rijden. U betaalt dan eigenlijk een vergoeding waar de werknemer geen of minder recht op heeft.

Omdat het natuurlijk onmogelijk is om elke dag bij te houden van waar uw personeel vertrokken is en of ze al dan niet met een collega samen naar het werk zijn gereden, kan het zeer interessant zijn om het trackingsysteem van Geodynamics te installeren in de wagens van uw medewerkers. Dankzij dit systeem wordt automatisch bijgehouden hoeveel vergoeding voor woon werkverkeer uitbetaald moet worden, zonder dat u nog handmatig moet opvolgen. Er wordt een blackbox en een badgelezer geïnstalleerd in de wagen van uw werknemer.

Deze module voor tijdsregistratie staat u toe om met 99% zekerheid de precieze vergoeding voor woon werkverkeer te bepalen, en dat voor elke medewerker afzonderlijk, voor elke werkdag afzonderlijk. Het systeem is zo ontwikkeld dat de geregistreerde gegevens probleemloos ingevoerd kunnen worden in uw loonsadministratie, zodat u ook daarmee geen tijd verliest. Ook sociale bureaus kunnen deze gegevens makkelijk verwerken. U zal merken dat u uw investering al snel terugverdient, want u bespaart niet alleen tijd, u betaalt ook niet langer teveel woon werk vergoeding aan uw medewerkers. Meer informatie is terug te vinden op de website!

http://www.geodynamics.be/woon-werkverkeer-vergoeding-pc-124/