Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Wil jij van je auto af?

Geen zin om met je auto te leuren? Gewoon lekker snel je auto verkopen zonder gezeur en gedoe? Verkoop dan je auto via Beste autobod. Je auto via deze weg verkopen kost je namelijk helemaal niets en gaat razendsnel. Je verkoopt, wanneer je akkoord gaat met het bod, de auto alleen aan een RDW erkend autobedrijf. De overschrijving en uitbetaling vindt altijd ter plaatse plaats.

Genoeg redenen

Is er een kleintje op komst en heb je een grotere auto nodig? Wil je op financieel vlak meer ruimte krijgen? Verkoop dan je auto gemakkelijk en snel via besteautobod.nl! Ook wanneer je verhuisd aan het buitenland is het slim om je auto in Nederland te verkopen. Je auto meenemen kost vaak een hoop geld en tijd. De auto moet namelijk eerst worden uitgevoerd voordat het weer in een ander land kan worden ingevoerd. Bovendien kun je er vaak in de tussentijd niet eens mee rijden. Verkopen is dus veel gemakkelijker.

Snel verkopen

Wanneer je eenmaal verkoopplannen hebt wil je daar ook geen jarenplan van maken. Snel je auto verkopen is waarvoor de meeste mensen dan ook kiezen. Op een advertentiesite duurt het gemiddeld 14 dagen voordat je een koper hebt gevonden welke je een goede prijst geeft voor de auto. Bij beste autobod duurt dat slechts 1 dag. Bovendien wordt je niet lastig gevallen met mailtjes en telefoontjes van diverse voorstellen die nergens op slaan en kost het aanmelden en verkopen je helemaal niets! Geen kosten dus. Ook wanneer je eerst wilt weten wat je auto waard is dan kun je gebruik maken van de site. Je krijgt namelijk altijd vrijblijvend de prijs te horen zonder verkoopverplichting. Vind je de voorgestelde prijs interessant en wil je jouw auto daarvoor verkopen dan is dat direct geregeld.

Veilig je auto verkopen

Verkoop je de auto via beste autobod, dan is dat altijd aan een gescreend en RDW erkend autobedrijf. Dit bedrijf betaald je direct het afgesproken bedrag en regelt de overschrijving. De auto is dan echt verkocht. Zowel het aanmelden van je auto als de verkoop ervan zijn kosteloos. Je bent niet verplicht te verkopen en kunt dus eenvoudig zonder kosten de verkoopwaarde achterhalen.

Altijd een goed bod

Er zijn meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven aangesloten welke een bod uitbrengen op je auto. Het hoogste bod krijg je direct te horen zodra de veiling afloopt. Doordat er een enorm aantal bedrijven meedoen ben je verzekerd van een goed bod. Mede omdat de veiling slechts 24 uur duurt, zijn de bedrijven actiever met bieden wat tevens gunstig voor de prijs is.