Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Keuring voor verkoop

✅ In België is een keuring voor verkoop verplicht wanneer je een auto wilt verkopen. Deze keuring kost ongeveer 60,- euro. De kans dat de auto niet door de keuring heen komt is aanwezig. Dit betekent dat je naast de kosten van de keuring er nog andere kosten bij krijgt wanneer de auto niet goed wordt gekeurd. Wil je de auto verkopen dan wil je zo veel mogelijk kosten voorkomen. Ga je de auto verkopen voor export dan kun je de keuring voor verkoop omzeilen. Echter is er nog een manier om onder deze kosten uit te komen. Via de website autoverkopenzonderkeuring.be kun je ook je .  Daar lees je hieronder meer over.

 

Auto verkopen zonder keuring

Je kunt eenvoudig je auto verkopen wanneer je geen keuring voor verkoop hebt. Je plaatst je auto in een zogeheten autoveiling waar autobedrijven een bod op je auto kunnen uitbrengen. Het hoogste bod wordt aan je terug gekoppeld en jij beslist wat je daarmee doet. Het is zonder kosten en zonder verplichtingen dus je kunt zelf bepalen wat je daarmee doet.

 

Snel verkopen

Binnen 24 uur krijg je het hoogste bod te horen en daarmee kun je de auto direct verkopen. Ook zonder keuring voor verkoop kun je de auto dus verkopen. Het papierwerk wordt meteen afgehandeld en er wordt meteen uitbetaald. Zodoende ben je meteen van de auto af.

 

Schade en defecten geen probleem

Ook wanneer de auto schade heeft of een technisch probleem kun je de auto probleemloos verkopen. Schade of mankementen zijn geen enkel probleem. Of het nu gaat om een fikse deuk of dat de motor schade heeft opgelopen door een gebroken distributieriem en niet meer wil rijden of starten. Ideaal dus.

 

Altijd een goed bod

In alle gevallen krijg ontvang je een goed bod waarvoor je meteen de auto voor kunt verkopen. De veiling gaat zo snel dat je binnen 1 dag een antwoord hebt en kunt verkopen. Het is makkelijk en snel en 100% veilig. Zit je met het probleem dat de auto is afgekeurd of nog geen keuring heeft voor verkoop dan is dit de manier om je auto te verkopen. Ga dus naar de website: autoverkopenzonderkeuring.be en vraag zelf een bod op jouw auto.