Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Dé oplossing voor de salarisadministratie

Iedereen die te maken heeft met salarisadministratie, en met name het uitbetalen van loon, is het er vast en zeker over eens dat het niet het leukste en gemakkelijkste deel is van het takenpakket.

De eerste problemen dienen zich vaak al aan voordat je überhaupt begonnen bent met het berekenen van de salarissen voor de komende maand. Er is iemand ziek geweest, de urenregistratie is niet goed ingevuld, één van de werknemers is halverwege de maand jarig geweest of er is iemand die maar een deel van de maand uitbetaald moet krijgen, maar de meningen verschillen over de precieze data. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de verschillende obstakels waar vrijwel elk bedrijf met werknemers tegenaan loopt.

En de ervaringsdeskundigen onder ons weten dat zodra dit allemaal duidelijk is, het meest vervelende werk niet eens hiermee te maken heeft. Om maar eens een voorbeeld te noemen: Wat nou als er plotsklaps ook nog het één en ander verandert in het CAO van de werknemers? Voor veel salarisadministrateuren is dit een ware nachtmerrie, want dit brengt een hoop werk met zich mee.

Een van de veelgehoorde opmerkingen als je hier over klaagt is dat je het zou moeten uitbesteden, maar veel bedrijven vinden het toch fijn om dit gedeelte zelf te blijven doen en het niet neer te leggen bij een derde partij. Hier biedt CBBS.nl wellicht de uitkomst met een online salarisprogramma wat veel extra functionaliteiten kent en veel mensen als muziek in de oren kan klinken. Zo wordt het salarissoftware van CBBS automatisch geüpdatete zodra er veranderingen worden doorgevoerd in het CAO en beschikt het over de mogelijkheid om persoonsgegevens te integreren vanuit andere softwarepakketten van CBBS.

Op deze manier is het voor elk bedrijf mogelijk om toch zelf de salarisadministratie gemakkelijk bij te houden, zonder zorgen over eventuele wijzigingen in het CAO of missende informatie, want met één klik op de knop heb je alle informatie bij de hand.

http://cbbs.nl/