Club Corrado
Image default
Woning en Tuin

Welke brievenbus past het mooiste bij een jaren 30 woning?

Of je nou een oude 30 jaren woning hebt of een nieuw huis in jaren 30 stijl hebt laten bouwen – er moet altijd een brievenbus komen! En ja wat voor brievenbus kies je dan? Kies je er eentje die netjes in de voordeur verwerkt zit? Dat is wel handig want dan ontvang je dagelijks je post netjes op de deurmat. Nadeel van zo’n brievenbusklep is wel dat er flink wat kou doorheen kan komen. En met die stijgende kosten voor elektra en gas, is dat misschien op dit moment niet meer de meest voor de hand liggende keuze. Een ander nadeel is het feit dat anderen via je brievenbus de deur kunnen open hengelen en zo dus een inbraak kunnen verichten. Het is dus handig, maar er zijn enkele ‘maars’ en je moet dan ook goed afwegen of een deurbrievenbus de juiste keuze is. Vind je van wel? Dan zou een brocante brievenbusklep natuurlijk erg mooi zijn.

Engelse brievenbus voor jaren 30 woning?

Bij een jaren 30 woning kun je voor een strakke brievenbus gaan. Maar misschien is een engelse brievenbus wel veel mooier. En maakt deze het gehele plaatje compleet. De Engelse brievenbus moet je je voorstellen als een nostalgisch uitziende brievenbus. Leuk gedecoreerd met tierelantijntjes en verkrijgbaar in diverse kleuren. De Engelse brievenbus is verkrijgbaar als zijnde kolombrievenbus. Deze kun je vrijstaande voor het huis in de tuin zetten. En er is ook een zelfde model verkrijgbaar welke speciaal geschikt is voor aan de wand. We noemen dat model de wandbrievenbus. Eventueel kun je ook voor een Ierse brievenbus gaan. Die heeft wel wat weg van de Engelse modellen en zal jouw prachtige woning alleen maar verder verfraaien.

Op Yourmailbox.nl, dat is een webshop die alleen maar brievenbussen en aanverwante artikelen verkoopt, kun je deze brievenbussen vinden. Yourmailbox is een Nederlandse webshop. Maar zij verzenden ook naar klanten in België. Vind je die postkasten met die nostalgische look echt helemaal niets? Dan kun je ook nog voor een model van cortenstaal gaan of van RVS.