Club Corrado
Image default
Aanbiedingen

Gezondheidsverklaring indienen bij Rijschool Rijswijk

Wat is een eigen verklaring bij rijschool Rijswijk?

Wanneer je al bezig bent met jouw rijlessen Rijswijk dan heb je het woord eigen verklaring wellicht wel is voorbij horen komen en vraag jij je af wat dit is en of je dit nodig hebt. Daar hebben wij het antwoord op.

Een eigen verklaring is een formulier wat je moet invullen met enkele vragen over je mentale en fysieke gezondheid. Met de antwoorden op deze vragen wordt jouw rijgeschiktheid beoordeeld door het CBR. Vraag bij je rijschool Rijswijk je gezondheidsverklaring dus tijdig aan.

Het CBR beoordeeld doormiddel van dit formulier dus jouw rijgeschiktheid in bepaalde omstandigheden, die ik zo zal nemen en bepaald of je mag rijden en welke aanpassingen er eventueel plaats moeten vinden. Wanneer je deze invult is het dus belangrijk dat je dit 100% eerlijk doet

Wanneer moet je een eigen verklaring invullen?

Je vraagt je misschien af of jij voordat jij jouw rijbewijs mag halen, of wanneer jij je rijbewijs al hebt je eigen verklaring moet invullen. Wij hebben het antwoord op die vraag

Wanneer je een bepaalde medische situatie hebt die het rijden wellicht beïnvloed is het wellicht verstandig om een eigen verklaring naar het CBR op te sturen. Ook wanneer je door een medische situatie al een rijbewijs met beperkte geldigheid hebt moet je een eigen verklaring invullen wanneer je deze wilt laten verlengen.

Ook wanneer je al een rijbewijs hebt maar je twijfelt aan je rijgeschiktheid is het slim om een eigen verklaring in te vullen. Bovendien is het verplicht wanneer jouw rijbewijs ongeldig is verklaard.

https://drivercompany.nl/rijschool-rijswijk/