Club Corrado
Image default
Management

Master's in management

Waarom deze opleiding

Master in management

Focus

Gerangschikt als een top-speler door de Financial Times voor Masters in Management en met de breedste selectie van Nederland van MSc-programma’s, Rotterdam School of Management, Erasmus University rust u uit voor het bedrijfsleven.

 

Met een internationale studentenpopulatie en faculteit, de MSc in Business Administration aan Rotterdam School of Management, Erasmus University maakt gebruik van een mix van educatieve formaten om uitdagende academische theorie te presenteren, als afspiegeling van nieuwe business en management denken. 

 

Rotterdam School of Management, Erasmus University heeft sterke banden met het bedrijfsleven en corporate recruiters en is gelegen in een stad met een echt internationale smaak.

 

Waarom een Master in Bedrijfskunde in Rotterdam?

Wij bieden:

 

een mix van onderwijsmethoden, van case studies en stages tot groepsprojecten en individueel onderzoek;

kleinschalige interactieve colleges die je betrekken bij debat en discussie over de stof;

een gevarieerd internationaal studieaanbod

de mogelijkheid om te interageren, op en buiten de campus, met leiders uit de publieke, private en not-for-profit sector;

uitdagende academische theorieën die de nieuwste business en management denken weerspiegelen.

een unieke uitdaging om uw disciplinaire bachelor kennis te combineren met een geavanceerde management diploma;

de mogelijkheid om te leren en te integreren alle aspecten van bedrijfskunde in een programma;

ontmoet medestudenten met een verscheidenheid aan disciplinaire en internationale achtergronden;

uitdagende academische theorie die de nieuwste business en management denken weerspiegelt.

Get down to business. Vul je bachelordiploma op elk gebied aan met een master die je een breed perspectief geeft op internationaal zakendoen en management, waardoor je uitstekende kansen op een baan hebt.

 

Bouw bruggen naar het bedrijfsleven met een programma dat is afgestemd op de behoeften van afgestudeerden met een diploma in disciplines zoals kunst, techniek of recht. Je verkent en begrijpt de belangrijkste kwesties waarmee managers in het internationale bedrijfsleven te maken krijgen, zoals financiën, strategie, marketing, HR-management en ondernemerschap. Vervolgens kiest u een specialisatie en schrijft u uw masterscriptie over dit onderwerp.

 

Je hebt al specialistische kennis uit je bachelor. En die wil je nu meenemen naar het bedrijfsleven. In dit eenjarige masterprogramma leer en integreer je alle aspecten van algemeen management en bedrijfskunde van academici en praktijkmensen – en hoe je een start kunt maken met je carrière in het bedrijfsleven. Je ontwikkelt je tot een young professional met zelfbewustzijn en zelfvertrouwen van wat je binnen een jaar kunt bereiken.

 

Net als jij, hebben je klasgenoten ook nog geen management gestudeerd. Net als jij hebben ook zij een indrukwekkende studieachtergrond. Dit is een heel waardevol onderdeel van je gezamenlijke leerreis: je kunt veel leren van de ervaring en kennis van je medestudenten. Je wordt een volwaardige business professional door deze combinatie van academische theorie, interactieve klassikale sessies en afwisselende teamopdrachten.

 

Het is geen gemakkelijke rit; jij en je klasgenoten moeten hard werken. Maar afgestudeerden zeggen hoezeer ze hun ‘intense ervaring’ van dit programma waarderen, en zijn verbaasd over hoeveel ze in korte tijd kunnen bereiken.  De cursussen zijn een combinatie van colleges, groepsprojecten en opdrachten. Je docenten zijn open-minded en discussiëren graag over je ideeën. Je verdiept je niet alleen in de theorie, maar leert via opdrachten ook meteen hoe je bedrijfskennis in de praktijk kunt toepassen.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/