Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Bedrijfsauto verkopen aan de hoogste prijs

⭐⭐⭐⭐⭐ Een bedrijfsauto verkopen aan de hoogste prijs? Dan kan snel geregeld worden. Zelfs binnen een dag! Via de gratis autoveiling van Besteautobod kunt u snel uw bedrijfsauto verkopen aan de beste prijs. Meer dan 5000 erkende garagisten bieden mee op uw wagen waarbij het hoogste bod meteen naar u doorgestuurd wordt. Bent u benieuwd wat uw bedrijfswagen nog oplevert via de veiling? Meldt deze dan gratis en vrijblijvend aan!

 

Bedrijfsauto’s en bedrijfswagens

Iedere bedrijfs auto of bedrijfswagen kan en mag worden aangemeld. Iedere aanmelding is gratis en vrijblijvend. U kunt dus uw complete wagenpark aanmelden als u wilt. Het voertuig dat u aanmeldt komt automatisch in de online veiling te staan waar alleen de aangesloten garagisten bij kunnen. In de veiling kunnen zij een bod uitbrengen en het hoogste bod wordt na 24 uur, wanneer de veiling sluit, naar u toegestuurd. U beslist zelf wat u met het bod doet. Verkopen kan direct, en het voertuig zal dan volgens afspraak bij u opgehaald worden.

Snelle veiling, groot netwerk

De veiling telt ruim 5000 erkende garagisten die actief zijn met het plaatsen van een bod op uw bedrijfsauto. Veel biedingen leveren ook een hoger bedrag op dat u terug kunt krijgen voor de bedrijfsauto. Uiteraard bent u niet verplicht om de wagen te verkopen want het bod is altijd vrijblijvend. Staat de prijs u niet dan, dan hoeft u natuurlijk de bedrijfswagen niet te verkopen.

Veel voorkomende bedrijfsauto types

De meest voorkomende bedrijfsauto’s die bij de veiling worden aangemeld zijn de Citroën Berlingo, de Fiat Ducato, de Ford Transit, de Mercedes Vito, de Opel Vivaro, de Peugeot Partner, de Volkswagen Transporter en Caddy, en een aantal van andere merken waaronder Iveco, Renault, en dergelijke. Welk merk of model u ook wilt aanmelden… voor ieder model hebben wij altijd meerdere potentiële kopers!