Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Tips om goedkoop te parkeren bij Eindhoven

Als je op reis gaat, en ervoor kiest om je auto op de luchthaven te parkeren, kan dat je aardig wat geld kosten. Afhankelijk van de duur van jou reis, kun je op zoek naar de goedkoopste manieren om te parkeren op de Eindhoven Airport.

  1. Ten eerste kun je gratis parkeren als je op reis gaat. Dit gaat voornamelijk nog om parkeeraanbieders buiten de luchthaven. Zo kun je bij het treinstation van Best kosteloos je voertuig achterlaten en met de bus (145) naar Eindhoven Airport. Let bij deze optie wel op de vandalisme.
  2. Op het terrein van de luchthaven kun je ook parkeren tegen een tarief van 7 Euro per dag. Houdt er rekening mee dat dit relatief goedkoop is, vooral voor zij die minder dan een maand op reis gaan. Let wel op dat je hier ruim van te voren dient te reserveren.
  3. Het uitverhuren van je voertuig zal ook een manier zijn om goedkoop te parkeren. Eigenlijk retorisch omdat je er geld mee verdient. Geen kosten dus. Je voertuig wordt dus verhuurd aan derden zolang jij op vakantie bent (met verzekering). Dat kan erg voordelig zijn.
  4. Bekijk de concurrerende bedrijven op de luchthaven. Er zullen aanbieders zijn voor parkeeraangelegenheid die constant met elkaar concurreren. Dat is voor jou een voordeel omdat de prijs laag blijft. Zoek dus eerst op welke bedrijven dat zijn en kies het laagste tarief tegen de beste voorwaarden.

Afhankelijk van je beschikbaar budget en de hoeveelheid gemak dat jij wenst te hebben, kun je dus uit verschillende opties kiezen voor het goedkoop parkeren bij Eindhoven. Choose wisely!