Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Snel uw wagen verkopen?

Snel de wagen verkopen voor de beste prijs? Ga dan naar Besteautobod.BE! Zonder kosten te maken kunt u hier snel uw wagen verkopen. In slechts 24 uur weet u precies wat uw wagen waard is en waar u deze meteen voor kunt verkopen.

 

In 1 dag verkopen

Indien u uw wagen in 1 dag wilt verkopen dan gaat u naar de website Besteautobod.BE. De auto is in enkele muisklikken aangemeld en helemaal gratis. Na een korte controle komt uw auto in de veiling te staat waarna het bieden kan beginnen. Na 24 uur sluit de veiling en is het hoogste bod bekend. Het kost helemaal niets dus probeer het zelf gratis uit.

 

Elk merk verkopen

U kunt elk merk voertuig verkopen, van Nissan tot Volvo. Ook maakt het niet uit of u een personenwagen of camionette verkopen wilt. Voor elke auto geldt dat u het beste bod binnen 1 dag ontvangt. Het bod is altijd gegarandeerd en dus de daadwerkelijke verkoopprijs.

 

Met en zonder problemen

Heeft u een wagen die in perfecte staat verkeerd of zijn er mankementen in het spel? Geen probleem, via Besteautobod.BE verkoopt u makkelijk en snel elke wagen. Is er schade aan de wagen of is de motor defect? Wij vinden snel meerdere potentiële kopers die graag een bod uitbrengen. Het hoogste bod sturen wij aan u door en u beslist wat u daarmee doet. Het bod is tevens de verkoopprijs die u in handen krijgt. Ook wagens welke niet beschikken over een keuring voor verkoop kunt u probleemloos verkopen. Een verkoopkeuring is niet verplicht.

 

Altijd gratis

Niet alleen is het aanmelden van uw wagen gratis maar ook de verkoop. De veiling is dus helemaal gratis. Hierdoor kunt u het gratis uittesten en zien of het u bevalt. Verkopen is niet verplicht dus u loopt geen risico.