Club Corrado
Image default
Hobby en vrije tijd

Koop je nieuwe dobbers bij deze hengelwinkel

Bij het kopen van nieuw vismateriaal, kunnen ook dobbers niet ontbreken. Deze producten en alle andere items die jij nodig hebt als je visspullen aan vervanging toe zijn, of je wilt beginnen met de vissport, vind jij bij Sportshop Hamme. Deze hengelwinkel heeft een zeer handige en uitgebreide webshop waar je echt alles vindt dat jij nodig hebt om je viservaring naar een hoger niveau te tillen.

De verschillende dobbers die er bestaan

Dobbers bestaan in heel wat verschillende vormen, maar je hebt ze ook in verschillende gewichten. Deze variƫren van 0.10 gram tot 10 gram. Een dobber gebruik je vaak als hulpmiddel tijdens het vissen. Zo kan jij als visser goed zien waar het aas zich bevindt en of je al dan niet beet hebt. Dat zie je uiteraard wanneer de dobber begint te bewegen in het water. Bij het kopen van je nieuwe dobbers moet jij letten op het drijfvermogen, de vorm en de reactie op stroming of weersomstandigheden. Bovendien hangt welke dobber jij moet kopen ook af van de techniek waarmee je vist, in wat voor water jij vist, helder of troebel, en de soort vis die je aan je hengel wilt slaan. Zo vind je in deze hengelwinkel bijvoorbeeld specifieke dobbers om een snoek of een karper binnen te halen, maar er bestaan ook specifieke dobbers voor op zee of tijdens wedstrijden.

Scoort een universele dobber

Ben je op zoek naar een normale dobber, die niet speciaal ontworpen werd om op een specifieke vissoort te vissen, of dient voor een bepaalde vistechniek? Ook dan vind jij wat je zoekt in deze hengelwinkel. Zo hebben ze in hun aanbod ook een universele dobber, die je aan eender welke vislijn kunt bevestigen en evengoed vissen mee kunt binnenhalen. Bekijk snel het aanbod in de webshop en bestel de dobbers die jij zoekt.

https://www.sportshophamme.be/nl/