Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Achteruitrijcamera gebruiken

Achteruitrijden, manoeuvreren, scherpe bochten maken, keren en inparkeren zijn allemaal handelingen waar je soms zeer weinig zicht bij hebt. Hierdoor worden deze handelingen een stuk lastiger en rij je gemakkelijker schade. Je zal het vast wel eens hebben meegemaakt dat je tijdens het inparkeren weinig zicht had en hup je zat al tegen het stoep randje aan. Dit levert vaak schade op. Het nadeel is dat schade hoe klein het ook is vaak veel geld kost om het te laten repareren. Met een achteruitrijcamera kan je dit probleem verhelpen. In deze blog een paar voorbeelden waar je een achteruitrijcamera op kan installeren.

Fiat Ducato
Achteruitrijcamera Fiat Ducato is geschikt voor de gesloten bestelbus modellen van fiat vanaf 2006. Door de camera te intrigeren bij het derde remlicht valt deze niet op. Bij de installatie hoeft er niet in de carrosserie geboord te worden. Na het plaatsen van de camera is de Fiat nog steeds helemaal waterdicht en hoef je dus geen boorgaten dicht te kitten. De kans op schade aan de camera wordt ook verminderd, doordat het onder de daklijn van de bestelbus zit en blijft. Door de hoge ligging van de camera heb je een uitstekend zicht op wat er achter je gebeurd.

Peugeot Expert
Achteruitrijcamera Peugeot Expert is geschikt voor de tweede en derde generatie modellen. De camera wordt net als bij de Fiat Ducato geïnstalleerd bij het remlicht en vervangt deze ook. De camera is van hoge kwaliteit wat zorgt voor een perfect beeld tijdens het achteruitrijden. De camera beschikt over een IP69K waterdichtheid. Dit zorgt ervoor dat de camera onder alle omstandigheden waterdicht blijft. De camera heeft ook nog als optie een automatische backlighting. Dit zorgt ervoor dat het beeld in het donker ook goed blijft. Voor het beter uitvoeren van bijzondere verrichtingen is een achteruitrijcamera ideaal.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl