Club Corrado
Image default
Woning en Tuin

Pvc ramen

 

 Offerte ramen pvc ramen

 

PVC-ramen zijn een belangrijke aanwinst voor elk huis. Ze bieden een groot aantal opties, dus ze zijn van toepassing op elk raam. Daarnaast is het voordeel dat PVC geen onderhoud nodig heeft (alleen stofverwijdering is vereist). Bovendien hebben PVC-ramen in vergelijking met houten en aluminium ramen de hoogste isolatiewaarde, wat honderden euro’s per jaar bespaart. Lees meer op deze website, kijk voor inspiratie en ontdek waar je op moet letten.

De prijsopbouw van ramen

 Om snel de prijs van ramen te begrijpen, hebben we hieronder een uitsplitsing gemaakt. Zoals u kunt zien, bestaat het grootste deel uit arbeidskosten en materiaalkosten. Het zou een verstandige keuze zijn om meerdere experts met elkaar te vergelijken, zodat u direct op arbeidskosten kunt besparen. Maak hiervoor gebruik van onze offerteservice.

Prijs PVC ramen De prijs van PVC-ramen is niet altijd eenvoudig te bepalen. Gelukkig hebben we wel een overzicht van gemiddelde prijzen.

Venster voor prijsafspraken Hieronder vindt u de prijs van vaste PVC ramen inclusief glas. Naast dubbel glas kunt u ook kiezen voor HR glas (+, ++, +++). Wilt u weten wat de prijs is van draai- en kiepramen? Of wat is de gemiddelde prijs (Tussenwoning)? Ga dan naar de pagina: PVC raamprijzen. 

Plaatsing Windows installeren is niet alleen dat (zie onderstaande video). Niet iedereen kan Windows op een professionele manier installeren. Dit gaat over handwerk, je kunt beter worden door experts. Mochten uw oude ramen aan vervanging toe zijn, dan kunt u het beste een vakman laten kijken. Het raam wordt dan voor u opgemeten en daarna geplaatst. De installatieprijs is ongeveer gelijk aan de prijs van het raam zelf. Als de totale prijs van de ramen ongeveer 3.000 euro is, zullen de installatiekosten ook ongeveer 3.000 euro bedragen. Lees ook: De prijs van kunststof ramen en zelf aangebrachte ramen.

 

Vast raam per meter prijs incl. levering, plaatsing, btw en isolatieglas

PVC-  tussen € 100 – € 200 

Aluminium tussen € 300 – € 400

 

In vergelijking met andere soorten ramen (hout, aluminium), zijn kunststof ramen duurzamer (lagere U-waarde). Gemiddeld ligt de waarde van kunststof kozijnen tussen 1 en 2,0 W / m2k (houten kozijnen: 2,4 W / m2k; aluminium kozijnen: 1,8 tot 2,7 W / m2k). Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Kunststof ramen met dubbele beglazing zorgen voor het beste resultaat. De meeste mensen kopen HR ++ glas. Door de prijs-kwaliteitverhouding is dit type glas momenteel erg aantrekkelijk.

Het verschil tussen HR glas en dubbel glas is dat HR glas een coating heeft. HR +++ glas is ook op de markt verkrijgbaar, maar dit type glas is veel duurder. “+” geeft de mate van warmte-isolatie van het glas aan. Met deze extra isolatielaag kan een hogere isolatiewaarde worden behaald. Het verschil tussen HR + en HR ++ is dat HR ++ geen lucht gebruikt, maar gas gebruikt als holtevuller. HR +++ is samengesteld uit drie glasplaten. Kies voor HR ++ of drievoudig glas (HR +++), want je bespaart veel elektriciteitsrekeningen. Lees ook: Wat voor glas?

Kunststof ramen zijn meestal gemaakt van polyvinylchloride (PVC), een soort kunststof. De dikte en kwaliteit van de producten lopen sterk uiteen. Kunststof heeft de volgende eigenschappen: duurzaam, geluidsabsorberend, onderhoudsvrij, vochtbestendig, recyclebaar en dus milieuvriendelijk. Omdat steeds meer mensen kunststof ramen kopen, is er een keurmerk ingesteld. Het is het beste om ramen met “politieborden” te kiezen. Ramen met dit keurmerk zijn bijzonder veilig en anti-diefstal. Voor meer keurmerken ga je naar de pagina Keurmerken.

 

https://www.dergatsjev.be/2021/04/ramen-en-deuren-van-pvc-of-aluminium.html