Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Rijschool Nieuwegein

Het halen van je rijbewijs is iets waar elke achtien jarige van droomt, iedereen is maanden van te voren al bezig met uitkijken naar zijn of haar eerste rijles. Rijschool Troy biedt jouw diverse mogelijkheden tot het halen van dit rijbewijs, of dit nou voor de auto rijbewijs is Troy een erkende autorijschool.

 

Rijschool Nieuwegein biedt diverse pakketten aan

 

Je kan er bij rijschool Nieuwegein voor kiezen om steeds losse lessen te nemen, wij adviseren echter om te kiezen voor een lespakket. Bij onze pakketten zit een bepaald aantal lessen inbegrepen en een praktijkexamen ofwel herexamen. Zo weet je op vooraf al hoeveel geld je kwijt zal zijn! Het is natuurlijk mogelijk om buiten het pakket om extra pleister rijlessen erbij te nemen, mocht je dat willen.

 

Neem een proefles bij Rijschool Troy Nieuwegein

 Het is mogelijk om een proefles bij ons te nemen, zo leer je de instructeur kennen, je leert de werkwijze van rijschool Nieuwegein, en wij kunnen inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Mocht jij na deze proefles kiezen voor Rijschool Nieuwegein, dan wordt deze proefles omgezet voor een gratis rijles!

 Zo gebruikt rijschool Nieuwegein No cure no pay methodes bij examens. Ze garanderen perfecte lessen, dus als jij zakt, zijn de kosten van het Her examen volledig op kosten van Rijschool Troy in Nieuwegein.

Het is natuurlijk ook belangrijk om ons goed te leren kennen, om te kijken of je lekker in je vel zit bij jou rij instructeur. Daarom hebben wij een gratis proefles systeem. Als je besluit door te lessen bij ons, dan valt de proefles onder het gekozen pakket wat je later samenstelt, dus helemaal gratis!

 Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via 030:8080317 of rijschooltroy.nl