Club Corrado
Image default
Dienstverlening

Een blowerdoortest laten doen om de kwaliteit van je woning te weten

De kwaliteit van je woning weten is belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Daarvoor kan je een blowerdoortest laten doen. Daarmee weet je alvast al wat de luchtdichtheid van je woning is en dat is al een belangrijk onderdeel van het E-peil. Een goede luchtdichtheid kan het E-peil van je woning doen dalen met zes tot twaalf punten. Dat kan een grote invloed hebben op de EPC-score van je woning. Die kan je laten berekenen door een volledige EPC-keuring van je huis in Limburg te laten doen.

Een EPC-keuring kan de waarde van je woning de hoogte doen inschieten

Wanneer je een degelijke blowerdoortest laat doen en een goede EPC-keuring laat uitvoeren in Limburg, kan de waarde van je woning omhoog gaan. Hoe beter de EPC-waarde, hoe hoger de verkoopwaarde zal zijn. Er zal dan minder geld uitgegeven moeten worden aan elektriciteit en energie. Daar zullen de kopers ook naar kijken en dat zal dan ook zeker een rol spelen bij het al dan niet overgaan tot een bod. Een blowerdoortest en een EPC-keuring kan je in Limburg laten doen door Nepeba. Dat is een energiedeskundig bedrijf dat al veel ervaring heeft met alles wat met energie te maken heeft en zij zullen jou dan ook met plezier bijstaan bij het uitvoeren van die testen bij jouw thuis. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het uitvoeren van die testen, maar weet je achteraf wel exact wat de EPC-score van je woning is.

Vergaar extra informatie

Door dat bedrijf in te huren voor een EPC-keuring en een blowerdoortest, leer je jouw woning nog beter kennen en weet je waar je mee te maken hebt. Het is namelijk een belangrijk onderdeel van je woning en ook heel belangrijk om te weten hoeveel je eventueel kan uitsparen aan energie door enkele aanpassingen door te voeren. Contacteer hen om een afspraak te maken.

https://www.nepeba.be/epc/