Club Corrado
Image default
Mode en Kleding

De tassen van Kipling

Het merk is afkomstig van Rudyard Kipling, de bekende auteur van het kinderboek ‘Jungle Book’, en is trots op zijn ontwerpen en de ontwerpen van de oprichter. Het is gevestigd in Antwerpen, België, en opgericht in 1987. Het blijft groeien in naam en kwaliteit van de tassen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Kipling kiest nylon uit omdat het functioneel of praktisch is. Dat het waterdicht, duurzaam en modieus is zijn bijkomende rechten. Het merk brengt allerlei soorten tassen en lanceert ze voor je. In 2004 waagden ze zich aan het grote buitenleven, en het project groeit nog steeds.

SOORTEN RUGZAKKEN
Kipling rugzakken zijn een bezienswaardigheid. Voor wie van stijl, praktisch nut, of trend houdt, is er iets waaruit je kunt kiezen. Enkele van de meest opvallende zijn:

Dagrugzakken

De naam schrijft toe aan de aard van het werk, dat elke activiteit gedurende de dag omvat. Ze hebben voldoende ruimte om al je spullen te dragen. Omdat de activiteiten van een dag zware bagage tot gevolg kunnen hebben, zijn de rug en de riemen voorzien van voering of padding. Ze zijn geschikt voor buitenactiviteiten zoals kamperen noch bergbeklimmen.

Reisrugzakken

Het ontwerp is er vooral op gericht bagage op te bergen en zo reisgenoten te maken. Identificeer je gewoon aan de hand van je bestemming en wat je nodig hebt en kies een geschikte Kipling tas. Afhankelijk van wat je kiest, moet het harnas sterk genoeg zijn, voldoende ruimte, steunframes, en een lus of een overnachtingstas. Denk eraan, als je gaat wandelen, neem er dan zeker een met een gaasje voor je waterfles.