Club Corrado
Image default
Recreation / Autos

Een verkoopwagen

Een verkoopwagen is een goede manier om uw omzet een flinke boost te geven, zeker wanneer deze verkoopwagen gepersonaliseerd is voor uw organisatie. Niet alleen zijn ze handig om uw producten op verschillende plekken te verkopen, maar de manier waarop ze zijn vormgegeven kan veel doen voor het stimuleren van de verkoop van uw producten! Op onze website kunt u zien wat voor wagens we per branche verkopen. Een visboer heeft nou eenmaal andere apparaten en dingen nodig dan een kaasboer of een boer die groente of fruit verkoopt. Deze wagens zijn allemaal als standaardmodel verkrijgbaar, en dus aan de goedkope kant. Het nadeel is wel dat ze niet heel origineel zijn, en je ze nog tegen kunt komen bij andere markten.

Een verkoopwagen op maat

Een verkoopwagen op maat heeft geen last van dit probleem, ze zijn compleet origineel en geven jouw bedrijf een unieke uitstraling die klanten meer zullen aantrekken dan het standaardmodel. Wij begrijpen natuurlijk dat een verkoopwagen kopen niet een activiteit is waar u dagelijks mee bezig bent, en dat u niet zeker weet of u een standaardmodel of op maat gemaakte verkoopwagen nodig hebt. Vanaf het begin kunt u daarom rekenen op ondersteuning van ons, waarbij u goede begeleiding krijgt en professioneel advies over wat het meest handige is voor uw situatie. Hiervoor kunnen we een keer om de tafel gaan zitten om het eens goed te bespreken. Met onze kennis en ervaring van verkoopwagens en uw kennis van de dagelijkse praktijk en wat werkt en wat niet kunnen we samen tot een oplossing komen die het beste bij u past.

Snel een verkoopwagen?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet een permanente verkoopwagen nodig hebt, maar slechts tijdelijk eentje. Dit kan vooral zo zijn voor ijsboeren die slechts de helft van het jaar echt naar buiten kunnen om ijs te verkopen, en de rest van het jaar last hebben van een wagen die te veel ruimte in de garage opneemt. Ook voor bepaalde evenementen heb je niet heel lang een verkoopwagen nodig, en dan is het huren van een verkoopwagen van InnovaN Trailers bij ons mogelijk!

Gerelateerde artikelen

Kartonnen dozen

Heftruck opleiding, cursus of training tot chauffeur?

De opleiding tot heftruckchauffeur